Ga terug Email Link
–+ servings
5 van 1 stem
Gang Secondi
Productcategorie Sauzen & Tapenades
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g Pasta naar keuze
  • 100 g Salsa Imperatore
  • 150 g Mascarpone
  • 500 g Rundergehakt
  • 1 Ui gesnipperd
  • 1 Wortel, fijngehakt
  • 2 stengels Bleekselderij, fijngehakt
  • 2 eetlepels Olijfolie extra vierge
  • Rucola (optioneel)
  • Parmezaanse kaas geraspt (optioneel)

Instructies
 

  • Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg wat zout toe aan het kokende water en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Doe de gesneden groenten in de pan en bak glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul.
  • Voeg de Salsa en mascarpone toe aan het gehakt en verwarm op laag vuur. Voeg wat kookvocht van de pasta toe.
  • Schep de gekookte pasta op een bord. Schep de saus er bovenop.
  • Garneer met rucola en geraspte Parmezaanse kaas. (optioneel)
Heb je dit recept geprobeerd?Laat weten hoe het was!