Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
5
van 1 stem
Recept afdrukken
Delen via e-mail
Pin recept
Gang
Secondi
Productcategorie
Sauzen & Tapenades
Porties
4
personen
Ingrediënten
1x
2x
3x
500
g
Pasta naar keuze
100
g
Salsa Imperatore
150
g
Mascarpone
500
g
Rundergehakt
1
Ui gesnipperd
1
Wortel, fijngehakt
2
stengels Bleekselderij, fijngehakt
2
eetlepels
Olijfolie
extra vierge
Rucola
(optioneel)
Parmezaanse kaas
geraspt (optioneel)
Instructies
Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg wat zout toe aan het kokende water en kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
Verhit olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Doe de gesneden groenten in de pan en bak glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul.
Voeg de Salsa en mascarpone toe aan het gehakt en verwarm op laag vuur. Voeg wat kookvocht van de pasta toe.
Schep de gekookte pasta op een bord. Schep de saus er bovenop.
Garneer met rucola en geraspte Parmezaanse kaas. (optioneel)
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat weten
hoe het was!